Könyvek - magazinok - katalógusok - csomagoló anyagok - címkék
TERMÉKEINK

Válasszon az alábbi termékcsoportokból!

Biztosak vagyunk abban, hogy megtalálja az Ön számara megfelelő terméket kínálatunkban! Válassza ki, és rendelje meg most!

Szeretünk nyomdatermékeket készíteni. Szeretjük a papírt, a színeket, a formákat, a kihívásokat. Egyedülálló választékkal kínálunk variációs lehetőségeket, ideális megoldásokat termékei testre szabásához, üzlete fellendítéséhez, egyedi ajándékok készítéséhez.

Hagyományos szórólapok

A szórólapok hihetetlenül sokoldalúan használható kommunikációs eszközök. Akár szabványos, akár egyedi méretet választ, ideálisak mind a kereskedelmi szórólapokhoz, mind a rendezvények vagy termékek reklámozásához vásárokon, üzletekben és kávézókban. Az olvasók figyelmét felkeltheti különleges effektekkel és 3D lakkozási megoldásokkal is

Hajtogatott szórólapok

Mi a közös egy adatlapban, egy árjegyzék­ben, egy rendezvény programjában és egy kis céges profilban? Mindegyik nyomtatható egy összehajtott szórólapra. A legegyszerűbbtől a legbonyolultabb mintáig, készítsen testreszabott terméket az Ön által választott oldalszámmal, hajtogatási stílussal és mérettel.

Prezentációs mappák

A prezentációs mappák testreszabott tárolók, amelyek segítenek rendezni dokumentumaikat, és megőrizni az iroda rendjét, szépségét. Különböző méretükkel ideálisak akár levélpapírjainak tartására, bemutatkozásra találkozókon, rendezvényeken vagy vásárokon. Professzionális megoldás látványos  információk átadásához.

Cimkék

A Raszter Nyomda címkék széles választékát kínálja a termékkel kapcsolatos összes fontos információ megjelenítéséhez: a szabványos és egyedi méretű címkéktől a palacknyak-címkékig és PVC-címkékig. Szinte végtelen varációs lehetőséggel. Használja ki a lakkozás és a fémfóliázás adta varázslatos lehetőségeket!

Matricák

A   Raszter Nyomda matricáinak egyedülálló választéka ideális termékei testreszabásához vagy egyedi ajándékok készítéséhez, amelyeket vásárokon vagy üzletében használhat. Válasszon a kivágott vagy riccelt matricák, matricalapok és akár 3D lakkos matricáink közül, és ragassza fel bárhová.

Dobozok

Termékeit szeretné megóvni a sérülésektől? Biztonságban szeretné, hogy vevői megkapják termékeit? Kis vagy nagy teherbírású dobozokra, különleges felületekre vagy élelmiszer-csomagolásra van szüksége? Válassza ki a termékéhez legjobban illő csomagolást a hatalmas kínálatunkból. Testreszabhatja, ahogy akarja…

Névjegykártyák

A névjegykártyák nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy kedvező első benyomást keltsen. Papír névjegykártyáink klasszikus fekvő és álló tájolásban is megrendelhetőek. Tűnjön ki más méret választásával, nagyon sok lehetőség közül választhat…

Borítékok

A borítékok nélkülözhetetlen megoldást jelentenek az Ön napi kommunikációs igényeinek kielégítésére, tökéletes mind a vállalati dokumentumok nyomtatására, mind a promóciós anyagok közvetlen ügyfelei részére történő elküldésére. Kérheti borítékjait személyre szabott üzenetekkel és címzéssel is.

Meghívók

A meghívók fontos eszközt jelentenek vállalkozása hírének terjesztésében – szabja személyre invitálását egy esemény, termék vagy bevezetés hirdetéséhez. Válasszon kínálatunkból olyan megoldást, amely kilóg a megszokott meghívókártyák közül! És a kívánt hatás nem fog elmaradni!

Könyvek

Rendeljen a Raszter Nyomdától könyveket klasszikus cérnafűzött kötényvtesttel vagy ragasztókötéssel! Számos figyelemfelkeltő megoldással és laminálási stílussal állunk rendelkezésére a könyvének borítójához! Nyomtassa ki saját kiadású könyvét, szakdolgozatát!Válassza ki a elképzelésének leginkább megfelelő méretet!

Magazinok

Milyen egy jó megelenésű folyóirat vagy magazin? Figyelemfelkeltő, feltűnő, gyorsan és könnyen lapozható kiadvány. Lehet, hogy a fémkapcsos kötési forma ideális brosúráihoz, folyóirataihoz, de az is lehet, hogy az optimális megoldás a ragasztókötött puhatábla magazinjának kivitelezéséhez. A bolti katalógusoktól a cégprofilokig a ragasztókötés ideális megoldás minden igényre.

Katalógusok

A termékkatalógusok klasszikus, sokoldalú megoldásnak bizonyulnak még a 21. században is. Hihetetlen előnye, hogy bármilyen terméktípushoz használható.Válassza ki a legjobb kötési módot nyomtatott katalógusához: legyen az ragasztókötés, irkatűzés, vagy akár egy több évig is használható varrott keménytábláskötés. Öné a döntés és már készülhet is!

AJÁNLATOK
2%
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
AJÁNLATOK
2%
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
AJÁNLATOK
2%
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
AJÁNLATOK
2%
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
HONLAP