Könyvek - magazinok - katalógusok - csomagoló anyagok - címkék
TERMÉKEINK

Válasszon az alábbi termékcsoportokból!

Biztosak vagyunk abban, hogy megtalálja az Ön számara megfelelő terméket kínálatunkban! Válassza ki, és rendelje meg most!

Szeretünk nyomdatermékeket készíteni. Szeretjük a papírt, a színeket, a formákat, a kihívásokat. Egyedülálló választékkal kínálunk variációs lehetőségeket, ideális megoldásokat termékei testre szabásához, üzlete fellendítéséhez, egyedi ajándékok készítéséhez.

Hagyományos szórólapok

A szórólapok sokoldalúan használható kommunikációs eszközök. Akár szabványos, akár egyedi méretet választ, ideálisak mind a kereskedelmi szórólapokhoz, mind a rendezvények vagy termékek reklámozásához bárhol ahol azt Ön megálmodta

Hajtogatott szórólapok

A szórólapok sokoldalúan használható kommunikációs eszközök. Akár szabványos, akár egyedi méretet választ, ideálisak mind a kereskedelmi szórólapokhoz, mind a rendezvények vagy termékek reklámozásához bárhol ahol azt Ön megálmodta

Mappák

A mappák testreszabott tárolók, amelyek segítenek rendezni dokumentumait. Különböző méretükkel ideálisak akár levélpapírjainak tartására, bemutatkozásra találkozókon, rendezvényeken vagy vásárokon. 

Cimkék

A címkék széles választékát kínálja a termékkel kapcsolatos összes fontos információ megjelenítéséhez. A szabványos és egyedi méretű címkéktől a palacknyak-címkékig és PVC-címkékig. Szinte végtelen variációs lehetőséggel. 

Matricák

A matrica ideális választás termékei testreszabásához vagy egyedi ajándékok készítéséhez, amelyeket bárhol használhat. Válasszon a kivágott vagy riccelt matricák, matricalapok és akár 3D lakkos matricáink közül, és ragassza fel bárhová.

Dobozok

A dobozok amellett, hogy megóvják termékeit az esetleges sérülésektől és a környezeti hatásoktól, tökéletes promóciós felület nyújtanak. Mindegy hogy mit rejtene bele, élelmiszert, apró ajándékot, fiolákat…, a megfelelő doboz segíthet kitűnni a tömegből

Névjegykártyák

A névjegykártyák nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy kedvező első benyomást keltsenek. Klasszikus fekvő és álló tájolásban is megrendelhetőek. Vagy tűnjön ki más méret választással, nagyon sok lehetőség közül választhat!

Borítékok

A borítékok megoldást jelentenek a napi kommunikációs igények kielégítésére. Tökéletes  a promóciós anyagok közvetlen ügyfelei részére történő elküldésére. Kérheti borítékjait személyre szabott üzenetekkel és címzéssel is, ablakosan vagy análkül.

Meghívók

A meghívók fontos eszközt jelentenek vállalkozása hírének terjesztésében – szabja személyre invitálását egy esemény, termék vagy bevezetés hirdetéséhez. Válasszon kínálatunkból olyan megoldást, amely kilóg a megszokott meghívókártyák közül! 

Könyvek

Nincs jobb illat a könyvek illatánál!
Saját kiadású könvy? Ragasztókötött vagy cérnafűzött könyvtest, letisztult borító vagy figyelemfelkeltő megoldás, klasszikus A5-ös méret vagy egyedi ez mind csak Önön múlik. Álmodja meg, mi legyártjuk!

Magazinok

Egy jó magazin figyelemfelkeltő, könnyed szórakozást nyújt, gyorsan és könnyen lapozható. Lehet, hogy a fémkapcsos kötési forma ideális kiadványaihoz, de az is lehet, hogy az optimális megoldás a ragasztókötés lesz terjedelmesebb magazinjához.

Katalógusok

A termékkatalógusok klasszikus, sokoldalú megoldásnak bizonyulnak a mai napig is. Előnye, hogy bármilyen terméktípushoz használható. Válassza ki a legjobb kötési módot hozzá: legyen az ragasztókötés, irkatűzés, vagy varrott keménytáblakötés.

Ha már döntött, vagy akár döntés előtt áll, vegye fel velünk a kapcsolatot!

RASZTER NYOMDA