Grafikai tervezés - nyomtatás - kötészeti megoldások
SZOLGÁLTATÁSOK

SZOLGÁLTATÁSOK

Legyen szó tervezésről vagy gyártásról, úgy gondoljuk, mindig a megoldás a fontos. Az ötlettől a megvalósításig egy kézben tartjuk a folyamatot. Éljen a konzultáció lehetőségével, amely során közösen könnyedén megtalálhatjuk az elképzeléseinek leginkább megfelelő kivitelezési variációkat.

24 órán belül kinyomtatjuk és a legmegbízhatóbb futárszolgálattal szállítjuk ki rendeléseit az Ön által megadott címre.

Megrendeléskor kiválaszthatja a pontos szállítási dátumot!

Tervezés / Előkészítés

Tervezési feladatokkal kapcsolatban is állunk rendelkezésére. Akár elképzelésének komplett dizájn megvalósításáról, akár különleges technológiai paraméterek beállításáról, ellenőrzéséről van szó. Szívesen gondolkodunk együtt Önnel egy már kész kiadvány továbbfejlesztésén is, a kivitelezési lehetőségeinkhez igazított extra paraméterek bevonásával.

Nyomtatás

Minden munka aktuálisan egyedi. Egy felmerülő igény egy probléma megoldására. Testre szabott termékekkel segítünk a továbblépésben és ügyfelei elégedettségének elérésében. A hagyományos ofszet illetve digitális technológiák nyújtotta előnyökkel valamint ezek komplex hatékonyságával támogatjuk üzleti elképzeléseit. Különleges hatású, lakkozott, prégfóliázott, akár megszemélyesített nyomatok, alkalmi kiadványok eseti megjelenésekre, kampányokra, ünnepekre, évfordulókra.

Kötészeti megoldások

Komplett kötészeti gépsorral tesszük teljessé
nyomtatási szolgáltatásainkat. Hajtogatás, irkatűzés, ragasztókötés, stancolás, biegelés, riccelés, fóliázás, prégelés, formalakkozás.

Konzultáció

Segítünk eligazodnia a lehetőségek útvesztőjében. Üzleti elképzeléseit technológiai háttérötletekkel támogatjuk meg. Kiterjedt szakmai kapcsolataink révén házon kívüli kivitelezési ötletek megvalósítását is menedzselni tudjuk. Mivel így Önnek egy helyen, egy kézben összpontosul a portfóliója, ezáltal könnyebben nyomon követhetők a folyamatok és elkerülhetők az esetleges félreértések.

HONLAP