Grafikai tervezés - nyomtatás - kötészeti megoldások
SZOLGÁLTATÁSOK

SZOLGÁLTATÁSOK

Legyen szó tervezésről vagy gyártásról, úgy gondoljuk, mindig a megoldás a fontos. Az ötlettől a megvalósításig egy kézben tartjuk a folyamatot. Éljen a konzultáció lehetőségével, amely során közösen könnyedén megtalálhatjuk az elképzeléseinek leginkább megfelelő kivitelezési variációkat.

24 órán belül kinyomtatjuk és a legmegbízhatóbb futárszolgálattal szállítjuk ki rendeléseit az Ön által megadott címre.

Megrendeléskor kiválaszthatja a pontos szállítási dátumot!

Tervezés / Előkészítés

Tervezési feladatokkal kapcsolatban állunk rendelkezésére. Legyen szó egy teljes szellemi termék betördelésére, hogy megkapja végső, nyomtatni kívánt formáját, céglogó megvalósításáról, könyvborító megtervezéséről, vagy a kész beküldeni kívánt anyag leellenőrzéséről.

Nyomtatás

Miután a tervből kész nyomdai fájl készült, abban is segítünk, hogy a képernyőről a papírra kerüljön az ötlete. Ha érdekli a folyamat, a nyomat végeredménye: nézze, ahogy az ötletből valóság lesz, vegyen részt ofszet B2-es és B3-mas gépeink indulásán.

Kötészeti megoldások

Terv megszületett, kinyomtattuk, folytathatjuk a munkát, hogy a teljes kész terméket tarthassa a kezében. Komplett kötészeti gépsorral tesszük teljessé a megrendelését. Megvágjuk, meghajtjuk, irkafűzzük, ragasztókötjük, formára vágjuk = stancoljuk, sorszámozzuk…

Konzultáció

Segítünk eligazodnia a lehetőségek útvesztőjében. Üzleti elképzeléseit technológiai háttérötletekkel támogatjuk meg. Kiterjedt szakmai kapcsolataink révén házon kívüli kivitelezési ötletek megvalósítását is menedzselni tudjuk. 

RASZTER NYOMDA