Inspiráció a mindennapokban

Mi vagyunk a Raszter Nyomda,

és megoldásokban gondolkodunk.

Munkánk során minden nap, minden feladatban igyekszünk inspirációt találni.

Ez az erő hajt minket, ez vezet ügyfeleink elégedettségéhez.

A múlt.

Az 1999-ben alakult családi vállalkozásunk az évek során a piac releváns szereplőjévé vált. A kezdetek óta kompaktságra törekedtünk, aminek köszönhetően komplex megrendelői igényeket is ki tudunk elégíteni házon belül, egy kézben, egy fedél alatt. Mindezek folyományaként az egyszerűség, a gyorsaság és a költséghatékonyság üzletpolitikánk alappillérei. Ezekre építettük fel a szakma iránti elköteleződésünkkel termékpalettánkat, aminek minden darabját az Ön elképzelései szerint szabjuk személyre.

 

A jelen.

A piac folyamatos változása során és az új technológiák megjelenésével a generációs stafétaváltás szinte észrevétlenül, fokozatosan következett be a cég életében. A digitális vonal erősítésével a hangsúly az egyre gyorsabb kiszolgálás és példányszám-hatékonyság felé tolódott el. Speciális, felületnemesített megoldásokat kínálunk, a teljesen egyedi, példányonkénti megszemélyesítés lehetőségével karöltve, hogy ne csak ötlet maradjon az Ön üzleti elképzelése.

Hitvallásunk:
egyszerűség – gazdaságosság –
minőség

A megoldásokat a polcról vesszük le. Így időt és pénzt spórolunk meg Önnek.
Szeretnénk élni a lehetőséggel, hogy bebizonyítsuk, érdemesek vagyunk a bizalmára.

Rendelkezésre álló technológiáink és a szakma iránti elköteleződésünk minden lehetőséget megad számunkra, hogy az elképzelései úgy valósuljanak meg, ahogy azt megálmodta. A kompromisszumokat a helyén kezelve mindent megteszünk az Ön elégedettsége érdekében.

Digitális megoldásaink lehetőséget adnak vállalkozásának, hogy ne kelljen nagy számokban, előre gondolkodnia. Ha a következő lépéssel tisztában van, mi beállunk üzletének aktuális bekezdése mögé. Kényszerűen fel nem halmozott raktárkészletének bizonytalan megtérülési költségeit üzletének fejlesztésére fordíthatja. Keressen minket, segítünk Önnek!

HONLAP