Inspiráció a mindennapokban

Mi vagyunk a Raszter Nyomda,

és megoldásokban gondolkodunk.

Munkánk során minden nap, minden feladatban igyekszünk inspirációt találni.

Ez az erő hajt minket, ez vezet ügyfeleink elégedettségéhez.

A múlt.

A Raszter nyomda 1999-ben jött létre, mint családi vállalkozás. Kedves hangulatát, segítőkészségét azóta is tartja, mind a megrendelőkkel szemben, mind a munkatársak egymással között. Nyitottságának, gyorsaságának, magas szakmai tudásának köszönhetően hamar ismert lett mind a megrendelők között, mind a nyomdai szakmában. Az idő elteltével kialakult technológia fejlődés következtében szinte észrevétlenül újult meg és bővült ki a géppark a modernebb technológiákkal, minőségibb és kedvezőbb árat biztosítva a megrendelők számára.

A jelen.

A mai világban mindenki nagy hangsúlyt fordít a környezetvédelemre, így a cég is igyekszik óvni azt. Magyarországon a Raszter nyomdában valósult meg elsőként a hívásmentes offszetlemez alkalmazása, ami amellett, hogy környezetbarát, hozzájárul a gyorsabb munkafolyamatokhoz; így kevesebb helyet is foglal. Mindezek mellett bevezetésre kertült a nyomdaipar elismert termelésirányítási rendszere, könnyítve a folyamatok szervezését.

Hitvallásunk:
egyszerűség – gazdaságosság – minőség

Szeretnénk bebizonyítani, hogy érdemesek vagyunk a bizalmára!
Álmodja meg termékét és mi segítünk a megvalósításban! A megoldás a fejünkben, a kivitelezés pedig a rendelkezésünkre álló technológiánkban van.

„A kevés néha több.” -tartja a mondás és mi is ennek vagyunk a híve.
Nem kell azon aggódnia, hol fogja elraktározni a kényszerűen megrendelt nagy mennyiséget, digitális megoldásaink ugyanis nem kötik kezét a magas példányszámokhoz.

Keressen minket bizalommal, segítünk Önnek!

RASZTER NYOMDA